1, 6, 8, 11, 13, 14, 19, 23, 28, 31, 35, 37, 41

Nej detta är varken nästa veckas Lotto-, Keno- eller måltipsrad. Vad kan det då vara?

Jo, det är de medlemmar som hade anmält sig till historiens första träff för Svenska 206 CC-klubben. Den 18/5 vid lunch tid dök dessa medlemmar, med bilar, upp vid entrén till Aspö konferensgård. Det dröjde inte särskilt länge innan stämningen var på topp och där fortsatte den att vara under hela helgen.

Efter lunch tog värdarna för träffen över och ledde oss i en liten tävling som också gjorde att vi lärde känna varandra lite mer. Vilka som vann förbjuder mig min ödmjukhet att förtälja här.

När dessa tävlingar var klara packade vi in lite fikakorgar och startade upp pärlorna för en trivsam tur i omgivningarna. Sverige är ju fantastiskt och tänk vad mycket man ännu inte hunnit upptäcka av de små pärlor som finns runt om i landet. Denna träff hann vi med att besöka Sparreholms slott – med en guidad tur i bilmuseet med ägaren som siceron, Rockelstads slott – där vi blev inbjudna av slottsherren själv att titta in.
Denna lilla tripp drog ut på tiden och gjorde att vi sköt på ”årsmötet” till efter middagen.

På söndagen var det inget program inplanerat, men alla ville fortsätta att umgås vilket gjorde att vi tog oss en liten sväng ut till Mariefred och Gripsholms slott. Där delades sedan våra vägar och vi åkte hemåt med en längtan till nästa års träff i Linköpings trakterna. Det kommer att bli under Kristi himmelfärdshelgen i slutet av maj. En helg som nu är inbokad i min almanacka och jag tror även hos alla som var med på denna träff.
Boka in den även du, så blir vi ännu fler bilar med nästa år.

Vill du få en liten glimt på hur det var ta en titt på bilderna från träffen.

Carpe Diem/Stefan Tanzborn