Årsmöte i Trosa

I år hade vi årsmötet i Trosa. Samling vid OKQ8-maken i Vagnhärad där vi fick lunch. Totalt var vi 16 ”Pärlor” som gav oss iväg på småvägar till Taxinge Slott. Här fick vi eftermiddagsfika med massor av dopp att välja på. Vi hann också med en titt i presentshopen innan färden fortsatte till Trosa och vandrarhemmet Snipan.

På Snipan hade vi vårt årsmöte innan det var dags för mat. Det var massor med kött och frukter av alla de sorter samt potatisgratäng på matsedeln. När vi var mätta och belåtna så var det tid för att lära känna varandra. Det var många nya ansikten och två bilar från norra Sverige, Hackås och Sollefteå, hade letat sig ner till vår träff. De måste ha tyckt att vi hade trevligt för de kom även till nästa träff som gjordes i Kalmar.

Dagen därpå efter frukost fick vi en guidad tur i den gamla staden Trosa som ligger vid Trosaåns mynning. Vi fick se många gamla hus och höra historien om en del av dem. När vi kom tillbaka till vandrarhemmet fortsatte vi till Åda golfklubb där det serverades lunch. Efter maten fortsatte färden för dem som ville följa med till naturreservatet Stendörren. Här fanns en del hängbroar som förband några öar med fastlandet. Utsikten över den Sörmländska skärgården var strålande.

Därefter skildes våra vägar åt. Ännu en trevlig träff för klubbens medlemmar var tillända. Denna gång hade vi turen att kunna köra nedcabbat större delen av vår resa.

Jag missade att skriva ner händelserna när jag kom hem så jag hoppas att jag inte har glömt något. I så fall är det fritt fram att fylla på denna berättelse.

Hälsar Inger