Varmt välkommen till Svenska Peugeot CC klubbens hemsida!

Kul att du hittade hit! Numera finns vi också på Facebook där vi ha en grupp som heter "Vi som gillar Peugeot CC".

Tyvärr har vi problem med flikarna "Cab-vägar" och "Forum" efter uppgradering av PHP på sysemet. Vi jobbar på en lösning.

Nu är det dags att anmäla sig till årsmöte och träffen i Kristi Himmelsfärdshelgen! Den 30 maj till 1 juni är ni hjärtligt välkomna till några dagar i Sörmland med omnejd. Vi kommer att starta på Berga Säteri och avsluta vid Skottvångs grufva med en guidad tur och sedan lunch. Hela inbjudan går att läsa här. Glöm inte att sista anmälan är den 30 april! Läs inbjudan för att se hur anmälan går till!

Nu har vår första inbjudan kommit! Det blir en konstrunda i Skåne igen som vanligt på Långfredagen den 19 april. Den kommer att bli i nordvästra Skåne med start i Ängelholm och ett avslut i Vejbystrand. Det vill gärna att vi anmäler om vi kommer till 10molle@gmail.com detta för att lättare beställa mat. Amnälan är inte bindande. För att se hela inbjudan läs här!

Nu har äntligen bilderna från i fjol kommit in på sidan! Kolla in Träffar, där finns Konstrundan från Skåne, årsmötesträffen från Skaraborg och Uppsala träffen nu.

Datumen för höstträffen är också redan klara så boka även upp helgen den 24 - 25 augusti. Denna träff kommer att bli någonstans i Östergötland, mer information kommer även här längre fram.

För att bli medlem i klubben anmäler du dig via mail till medlem@peugeotcc.se och anger de uppgifter vi behöver och som finns angivna under fliken "bli medlem" samt betalar in medlemsavgiften på 200:-, gäller ett år, till 5445-6769. Inom kort kommer du att få ditt medlemskort på posten. Glöm inte ange samma namn som i anmälan på betalningen. 

Förutom 10% rabatt på reservdelar och tillbehör hos Peugeot får du som medlem möjlighet att följa med på våra träffar, till självkostnadspris, och träffa massor av trevliga människor och se olika delar av vårt avlånga land.

Om du redan är medlem och vill ha info om träffar via mail så glöm inte meddela om du byter mailadress. Maila i så fall till info@peugeotcc.se.

Hjälp gärna till att sprida våra infokort.
Vi har nu tagit fram en varianter av informationskort i färg om vår klubb där www-adressen står. Hjälp till att sprida denna information till andra som kan tänkas vara intresserade. Korten är i visitkortsformat, skriv ut dem och klipp till.
De är gjorda i pdf-format. Skriv ut dem på A4 papper eller A3, se till att ha förbockat "förminska stora sidor" vid utskrift (mallen är A3). Se bilden nedan för att få ett smakprov. Mer information finns under Medlem.

Har du synpunkter, tips eller idéer om hemsidan, eller andra hemsidor att länka till, tar vi tacksamt emot dessa. info@peugeotcc.se