Lite om Svenska Peugeot CC klubben

Klubben startades 2002 och hette då Svenska 206 CC klubben och var då bara öppen för 206 CC-ägare. När så småningom 206 CC slutade tillverkas och ersattes av 207 CC beslutades att klubben skulle byta namn till Svenska Peugeot CC klubben och vara öppen för alla som äger en Peugeot CC oavsett modellbeteckning och årsmodell. Medlemsantalet i klubben har konstant legat på mellan 70 och 80 medlemmar de senaste åren.

Klubben har två fasta träffar om året som ordnas av medlemmarna själva oftast i närheten av den plats man bor eller en plats man har anknytning till. Detta gör att man får möjlighet att träffa många trevliga människor, se platser i Sverige man kanske inte skulle åka till annars och få se det unika just för dessa platser. Den ena träffen ligger alltid i Kristi Himmelsfärdshelgen och är en träff med två övernattningar, tillika årsmötesträff. Den andra går av stapeln i augusti med en övernattning.

Utöver dessa träffar anordnas ibland endagsträffar som bland annat en konstrunda i Skåne i påskhelgen och en vårrunda på Kinnekulle i maj. Dessa träffar har blivit lite av en tradition som förhoppningsvis kommer att gå av stapeln igen även nästkommande år.

Det är självklart alltid fritt fram för medlemmarna att ordna något trevligt när som helst under året. Kontaktinformation står styrelsen för.

Skriver du några rader i forumet kanske du kan få hjälp av andra medlemmar med eventuella problem med bilen, styling eller annat. Självklart är forumet även till för annat en rena "bilämnen". Kanske har du tips om fina "cabbvägar", sevärdheter eller annat du vill dela med dig av.

Är du lycklig ägare till en Peugeot CC och inte är medlem ännu tycker jag att du ska komma med i detta glada och trevliga gäng.

Svenska Peugeot CC klubben klubbrev

Klubbrev 3
Klubbrev 4
Klubbrev 2005-1
Klubbrev 2005-2
Klubbrev 2007-1
Klubbrev 2009-1
Klubbrev 2009-2
Klubbrev 2011
Nyårsbrev 2016